Geen idee?
Waarom zou je ze ook überhaupt onthouden? Je dromen.
Kun je er ook geen geitenkaas van maken?
Ontgaat je de samenhang van je dromen?

Gefeliciteerd, je bent niet de enige! Je behoort tot de 80% van de bevolking die totaal niets, nul komma nul, doet met de (gratis) geschenken tijdens je nachtelijke excursies. En waarom zou je? Iets doen met je dromen? Is dat niet iets voor “zweverige” lui. En spirituele zoekers? En zonde van je tijd?

Het is inderdaad zonde van je tijd wanneer je de voorkeur geeft aan: laten we moeilijk doen wanneer het makkelijk kan. Zeker, zonde van je tijd ‘iets’ met je dromen te doen, wanneer je op een gemakkelijke en comfortabele manier door veranderprocessen wil navigeren. Zeker zonde van je tijd wanneer je CREATIEVE en lumineuze inzichten gewoon links wil laten liggen. En het is helemáál zonde van tijd om je te verdiepen in je dromen en nachtmerries wanneer je op zoek bent naar jouw werkelijke “droombaan”. De baan waar je hart van gaat stralen, waar je energie van krijgt.

 

Maar, voordat je definitief besluit, je niet te verdiepen in dromen en nachtmerries, lees nog even het volgende, nu je er toch nog bent.

Wist je dat?
>>> Leonardo da Vinci veel van zijn ontwerpen zag in zijn dromen? Hij zijn tijd ver vooruit was door ontwerpen te maken die pas honderden jaren later gebouwd kon worden?

>>>Nikola Tesla zijn ontwerpen ook in zijn dromen zag? En dat hij (bij sommige projecten) tijdens de bouw, testen deed in zijn dromen? Om te kijken hoe de werking was?

>>>Larry Page, dé man achter Google, zich afvroeg hoe hij een zoekmachine in elkaar moest flansen en dat hij in de nacht de complete download kreeg -in een droom- voor het zoekprogramma GOOGLE? Zo uit zijn dromen tevoorschijn gegoogled gegoocheld.

Zonde van je tijd? Leonardo, Nikola & Larry dachten dat vast niet.