dromen onthouden levert geld op

 

Zou jij wel eens een kijkje in jouw toekomst willen nemen?
Dat kan.
Door een bestelling te doen bij de droomproducenten van de nachtdromenfabriek.
 
DE SLEUTEL NAAR JE NIEUWE BAAN
Wanneer je besluit je dromen serieus te nemen en je open te stellen om te werken met de informatie die doorkomt in je dromen en nachtmerries kan het zo maar zijn dat je de sleutel in handen hebt tot je droombaan. Letterlijk en figuurlijk.
In je dromen vind je de antwoorden waar je naar zoekt en ontdek je waar je hart sneller van gaat kloppen.
Dit is allemaal mogelijk wanneer je  ’s avonds vertrekt naar dromenland. Op het moment dat je de ogen sluit en wegzakt in diepe slaap, gaan de dromenfabriek en de droomproducenten aan het werk om dromen voor jou te produceren.

 

 
DROMEN BESTAAN NIET
“Ach, het is maar een droom”. Hoe vaak heb jij dit zelf gezegd? Of deze uitspraak gehoord?

Met andere woorden dromen zijn niet waar. Ze bestaan niet. Maar, paradoxaal genoeg staat het internet bol van de droomcoaches, coaches die je helpen bij het vinden van je droombaan, droomjobs, businesscoaches die je helpen met het opstarten van je droombedrijf, noem maar op. Er is bijna geen enkele coach te vinden die zijn cliënten niet de volgende vraag stelt: waar droom je van?

 

Waarom is er dan zo weinig aandacht voor de nachtdromen?

 

Op de vragen: ” wat heb je gedroomd vannacht?” of “heb je weleens een nachtmerrie?”, krijg ik, als ik geluk heb, het antwoord: “dat kan ik mij niet herinneren”. Veel vaker komt het antwoord ‘ik droom niet’. En toch, hoe komt het dan dat de vraag “waar droom je van?”  een centrale en belangrijke rol inneemt in de coachingstrajecten, loopbaantrajecten en het  opstarten van nieuwe bedrijven?

 
DROMEN BESTAAN WEL!

(nacht)Dromen werken helend. Geven advies. Laten je perspectieven zien die je zelf niet kunt bedenken. En, je eigen dromen (en nachtmerries) zijn de beste coaches die je ooit in je leven zult tegenkomen. Via dromen krijg je advies en support “tailormade”. Gevraagd en ongevraagd. 

 
“Ongelofelijk wat 1 beeld uit een droom over kan brengen, briljant”.

Dromen maken heel duidelijk zichtbaar wat je overdag over het hoofd ziet.  Je krijgt via dromen inzichten vanuit een ander perspectief en ze bekrachtigen wat je ergens diep van binnen voelt.

 

Zelfs nachtmerries kunnen je bij vergeten ‘dromen’ brengen. Een mooi voorbeeld is het volgende verhaal van een van mijn eigen cliënten. Zij werd geplaagd  door nachtmerries. En niet zo’n klein beetje ook. Badend in het zweet werd ze regelmatig wakker. Door te werken met haar nachtmerrie [methode Dreamwork3.0]ontdekte zij dat ze achterna gezeten werd door een vergeten jeugd “droom”. Het verlangen een eigen toko te starten. Daar werkt ze nu aan. Geen last meer van nachtmerries. En ze werkt energiek aan het opstarten van haar eigen toko.

 
DROMEN LEVEREN GELD OP
Dit artikel had je nooit via Google kunnen vinden wanneer Larry Page zijn droom niet serieus nam.
Hij vroeg zich af, voordat hij ging slapen, hoe hij een model kon ontwikkelen voor een eenvoudige zoekfunctie voor het internet. Die nacht kreeg hij een complete download voor het ontwerp.
Of de film van regisseuse Miranda July, Kajillionaire is letterlijk een weergave van de beelden uit haar dromen.
En onlangs, december 2020, won een vrouw uit Toronto 60 miljoen dollar in een loterij, enkel doordat ze bleef spelen met de cijfers die aan haar man in een droom getoond werden.
 

Helaas besteden de meeste mensen (tot-nu-toe) geen aandacht aan de inhoud van hun dromen.

Maar ik wil je vragen:
  • Hoe zou het zijn om een kijkje te nemen in je toekomstige baan?
  • Een bezoek te brengen aan een bioscoop, waar een film draait die mogelijke scenario’s voor droombanen laat zien?
  • Hoe zou dat voor je zijn?
  • Zou je een ticket voor deze film kopen?
  • Of zou je die film overslaan?