“Nachtmerries zijn een geschenk!”

Stel je eens voor dat …

………….. vanaf morgen ben je vrij van al je angsten en obstakels die je beperken het leven van je dromen te leiden. Hoe ziet je leven er dan uit?
Zoiets als dit:

Vol Zelfvertrouwen

Je voelt je op en top. Twijfelen, zorgen maken, uitstelgedrag en de ‘ik ben niet goed genoeg’ gedachten zijn verleden tijd.  Allemaal niet meer aan de orde. Je voelt je eigen kracht weer en voelt dat je een keuze hebt. Het gevoel van vrijheid. Omdat je kán kiezen, voor alles wat jou dient.

Energiek

Je weet hoe je jezelf weer op het juiste spoor krijgt en wat je moet doen om je energiek en goed te voelen. Uitgeblust, doodmoe en bankhangen is ook niet meer aan de orde. Nee, fris en fruitig, en lekker gewoon jezelf. En dat voelt goed. Licht ook. Dag zware rugzak met oordelen! Ik sleep je niet meer mee!

Happy & Joyful

“Wat sprankel je”, zullen mensen tegen je zeggen. Je bent blij met jezelf en iedereen kan het zien en voelen.

You do or you do not. There is no try. Yoda

Laat mij je leren hoe

 je je dromen manifesteert. Je hartswensen realiseert. Leer van mijn valkuilen, stap daar niet meer in. Ga jezelf bevrijden van negatieve patronen en gedachten. Stop met de “master-of-limitation” houding, en ontdek de Master-of-Creation in jezelf!

Ontdek & verwijder rigoureus de wortels die je klein houden, on-hold zetten en tegenhouden je mooie zelf te zijn.

“Master of Creation”

Nachtmerrie

En Nachtmerries dan? Hoezo een geschenk? Nou, nachtmerries zijn enorm waardevol wanneer je leert ze te ‘ontcijferen’. Op de juiste manier de betekenis van je nachtmerrie te duiden of te lezen. Ken je eenmaal het trucje om je nachtmerrie te lezen, dan kan je nachtmerrie je leiden naar je grootste droom! Lees verderop het verhaal van Miranda; hoe haar nachtmerrie haar bij haar vergeten jeugddroom bracht.

Natalie Fillet

Natalie Fillet

Nachtmerriespecialist

Ervaringsverhalen nachtmerries 

Say Hello

Vul hieronder je naam en email adres in, wanneer je inspiratie (nieuwsbrief, video’s) wilt ontvangen.

Volg Natalie Dreams op:

Privacybeleid

Algemene voorwaarden

copyright 2020| Natalie Dreams|