ik werk als trainer en mijn core-practice is mijn kennis delen over HOE je op de meest eenvoudige manier je hartswensen kunt manifesteren.

Ik zie mezelf als gids bij ontdekkingsreizen naar hartswensen. 

Noem het een spirituele ontdekkingsreis waar ik je gids naar de plekken waar je je innerlijke wijsheid en je eigen creatieve genius kunt vinden. Ik leer je hoe je makkelijk met hen communiceert en ze voor je laat werken.  Zodat alles weer gaat stromen. Dat doe ik door de sjamanistische kennis van dromen en nachtmerries te combineren met oeroude (vergeten) wijsheid en wijsheid uit de toekomst.

Ondertussen ben ik op tournee om meer bekendheid te creëren rondom de Wondere Wijze Wereld van [lucide] dromen en nachtmerries die ieder mens, iedere nacht betreedt. In ieders dromenwereld liggen oneindig veel sleutels voor het oprapen die deuren openen naar geluk, innerlijke rust, eigenlijk al je hartswensen. De tijd is NU voor meer bewustzijn en kennis over al dat aanwezige verborgen goud in onze eigen dromen en nachtmerries. Tijd om te gaan oogsten!

“Life is simple, it is all about the frequency.” Natalie 

 Wie ik ben

 

Mijn leven bestaat uit één grote speurtocht. Ik ben iemand die een natuurlijke drang heeft naar het verkennen van bijzondere leefstijlen, spirituele en oeroude kennis van inheemse culturen, out-of-the-box denkmodellen en daardoor heb ik veel avonturen beleefd en kennis vergaard.

Door deze levenslange speurtocht  is me duidelijk geworden dat in ieder mens een oneindig potentieel aan innerlijke wijsheid en creativiteit aanwezig is. Dat je voor inzichten, adviezen, support, inspiratie en oplossingen het beste bij jezelf te rade kunt gaan. In onszelf zit alles ingesloten wat we zoeken/nodig hebben. Je hoeft alleen maar de juiste ‘sleutel’ te gebruiken. En dan zwieren en zwaaien alle deuren voor je open. Alles wordt dan mogelijk.

 
Ik ben expert in het trainen en aanleren om de sleutels te gebruiken.

Ik leer je alles wat je moet weten om je diepste hartswensen uit te laten komen. De HOE en WAT, om je hartswensen te ontdekken en te manifesteren. Het is allemaal heel concreet en eenvoudig. Ik reik je alles aan, mijn kennis, tools en ervaring. Ik geef je alles wat ik te bieden heb, zal alles uit de kast trekken. Iedereen heeft zijn eigen formule, ik train je om je eigen manier te ontdekken. 

 

Want weet…….
Iedereen is uniek.
Iedereen doet het op zijn manier.
Gelukkig maar.

 

Ik weet als geen ander hoe het is wanneer je verlangt naar rust en stabiliteit, maar ook naar een avontuurlijk leven. Het zijn uitersten die ik heb leren te verenigen.  Ook mijn reis door het leven kende hobbels en bobbels. Ach ja, dat hoort erbij. Achteraf valt alles mee. Maar, op het moment dat je middenin, laten we zeggen ‘niet zo’n fijne situatie’ zit, lijkt het allemaal één groot zwart gat. Waarvan je denkt dat het nooit zal verdwijnen. 

 

Maar net zoals in de reis van de held van Joseph Campbell heb ook ik weer de weg teruggevonden naar geluk. Terwijl ik al mijn geloof en vertrouwen daarin verloren had. Wonderen bestaan. Magie bestaat. Mijn hartswensen en veel meer zijn ‘waarheid’ geworden. Net zoiets als ‘dromen’ werkelijkheid laten worden. Dus, wat ik hiermee wil zeggen: ALLES IS MOGELIJK. Ook voor jou!

 

Want, zoals velen al gezegd hebben en zullen gaan zeggen: ‘als ik het kan, kan jij het ook!’

 

Love, Light & lots of Laughs, Natalie.

 

 

Via deze link zie je waar ik de plekken “Opleidingen&Zo” heb bezocht tijdens mijn ontdekkingsreizen

Schrijf je hier in voor meer info

copyright 2020| Natalie Dreams|