Ontdek

jouw routekaart naar geluk

 

helping you manifest your heart’s desire

hoe ik je help

wat ik je leer

is HOE jij jouw hartswensen ontdekt en kunt manifesteren. Hartswensen kunnen voor iedereen verschillend zijn. Het is zo divers, voor de een is dat mentale gezondheid, een ander verlangt naar goede relaties met zichzelf en anderen en een ander wil zakelijk succesvol zijn.

Iedereen is uniek. Laat mij je helpen ontdekken wat je diepste hartswensen zijn, en HOE je ze eenvoudig manifesteert.

 Wie ik ben

 

Mijn leven bestaat uit één grote speurtocht. Door mijn natuurlijke drang naar het verkennen van nieuwe denkmodellen, bijzondere leefstijlen, spirituele en oeroude kennis van inheemse culturen heb ik veel avonturen beleefd en kennis vergaard. Ik ben ervan overtuigd geraakt dat in ieder mens een oneindig potentieel aan innerlijke wijsheid en creativiteit aanwezig is. Dat je voor inzichten, adviezen, support, inspiratie en oplossingen het beste bij jezelf te rade kunt gaan. In onszelf zit alles ingesloten wat we zoeken/nodig hebben. Je hoeft alleen maar de juiste ‘sleutel’ te gebruiken. En dan zwieren alle deuren voor je open. Alles wordt dan mogelijk.
 
Ik ben expert in het trainen en aanleren om de sleutels te gebruiken.
Vergelijk het met voetbal. Neem bijvoorbeeld Louis van Gaal. Hij is zowel een topcoach als toptrainer. Echter, hij heeft ook assistenten rondlopen, bijvoorbeeld keepertrainers.

Mij kun je vergelijken met een keepertrainer. Louis van Gaal heeft veel verstand en kennis van voetballen, een team managen en coachen maar, hij is geen keeperstrainer. Daar zijn speciaal keeperstrainers voor in dienst. De keeperstrainer traint alleen de keeper. Hij leert ze alles wat hij weet, over tactisch en technische zaken, echter zijn meerwaarde zit vooral in het delen van zijn ervaringen als keeper. 

Terug naar mijn manier van werken.

Ik leer je alles wat je moet weten om je diepste hartswensen uit te laten komen. De HOE en WAT, om je hartswensen te ontdekken en te manifesteren. Het is allemaal heel concreet en eenvoudig. Ik reik je alles aan, mijn kennis, tools en ervaring. Ik geef je alles wat ik te bieden heb, zal alles uit de kast trekken.

 

Maar uiteindelijk zal jij het zelf moeten doen. En toepassen. JIJ bent diegene die verantwoordelijk is voor de realisatie van je hartswensen. Ik train je om je eigen manier te ontdekken de tools te gebruiken en je hartswensen uit te laten komen.

 

Want weet……. geen enkele keeper keept hetzelfde.
Iedereen is uniek.
Iedereen doet het op zijn manier.
Gelukkig maar.

 

Hartswensen manifesteren ben ik zo langzamerhand een expert in. Ik heb er lang over gedaan om ‘de Formule’ te ontdekken, maar ik heb hem gevonden! Het heeft me veel rust gebracht.

Ik weet als geen ander hoe het is wanneer je verlangt naar rust en stabiliteit, maar ook naar een avontuurlijk leven. Het zijn uitersten die ik heb leren te verenigen.  Ook mijn reis door het leven kende hobbels en bobbels. Ach ja, dat hoort erbij. Achteraf valt alles mee. Maar, op het moment dat je middenin, laten we zeggen ‘niet zo’n fijne situatie’ zit, lijkt het allemaal één groot zwart gat. Waarvan je denkt dat het nooit zal verdwijnen. 

 

Ja, ik weet ook hoe het is om mentaal niet gezond te zijn. Ik weet hoe onzekerheid voelt. Hoe angst voelt. Hoe het voelt om niet lekker in je vel te zitten. Ik heb ook de schaduwkanten van het leven ervaren. Van een burn-out, buitenlichamelijke ervaringen tot een zware depressie aan toe.

En toch heb ik ook weer de weg teruggevonden naar geluk. Terwijl ik al mijn geloof en vertrouwen daarin verloren had. Wonderen bestaan. Magie bestaat. Mijn hartswensen en veel meer zijn ‘waarheid’ geworden. Zijn in mijn leven verschenen. Net zoiets als ‘dromen’ werkelijkheid laten worden. Dus, wat ik hiermee wil zeggen: ALLES IS MOGELIJK. Ook voor jou!

 

Want, zoals velen al gezegd hebben en zullen gaan zeggen: ‘als ik het kan, kan jij het ook’!

 

Love&Laughs, Natalie.

 

 

Hier de link voor wie interesse heeft in mijn opleidingsachtergrond

Schrijf je hier in voor meer info

Email

info@nataliedreams.com

ALGEMENE VOORWAARDEN

copyright 2020| Natalie Dreams|