unfold your wings

 Leer je creatieve potentieel benutten. Navigeer  MOEITELOOS & ZORGELOOS door het leven.

Do what you love and let the universe support it.
Every day will be a holiday.

Unfold your wings 

is een training voor vrouwen die eraan toe zijn om volledig heartbased te leven en werken. Dat vraagt om moed.  En  vertrouwen. Volledig vertrouwen hebben in jezelf en je eigen natuurlijke gaven. De UNFOLD YOUR WINGS reis is een avontuur, die je hiervoor de HOE aanreikt.
Een manual, een instructiegids, een gebruiksaanwijzing. Hoe je met hart en ziel je verlangens, je wensen, je dromen vormgeeft. Op een manier die volledig natuurlijk is voor jou.

Waar start dit avontuur?
Deze reis begint in de NACHTSPA. De nachtSPA staat voor rust, kalmte en balans.  

 

Wat krijg je?
Je gaat je natuurlijke gave herontdekken. Alle maskers laten vallen. En onnodige ballast achter je laten.  Wat je niet meer nodig hebt loslaten. Jezelf ontdoen van de ‘clutter’ die je in de loop der jaren verzameld hebt en met je meezeult. De clutter die je in de weg zit om je potentieel volledig te benutten voor heartbased leven en werken.

Je weer verbinden met je natuurlijke gave, die je helpt moeiteloos  door het leven te navigeren. Keuze’s maken die heartbased zijn; goed voor jou -en- goed voor de mensen, de wereld om je heen. Wil je heartbased leven en werken, dan is het noodzakelijk te weten wat je hart en je ziel werkelijk verlangt, dus niet alleen wensdromen vanuit je hoofd, maar een diep weten wat je hart & ziel wensen zijn.   

 

Wat gaan we doen?
We gaan gebruik maken van oeroude eenvoudige technieken, waar onze moderne cultuur tegenwoordig nog maar zeer weinig gebruik van maakt. In dit high-energy unfold your wings avontuur maken we verschillende reizen naar de oceanische kennis die in onszelf ligt verborgen.  

Vervolgens ga je deze kennis praktisch laten wortelen in je alledaagse bestaan.

Vereiste om mee te doen?
Vertrouwen hebben dat de weg zich aan je toont wanneer dat nodig is.

 

Alles in EENVOUD en GEMAK. 

Ja!
ik heb interesse

 

Vul je gegevens hieronder in, dan stuur ik je meer informatie.

copyright 2020| Natalie Dreams|